Eronat D-le Ciuvica, nu-i binom e ceva banal, este doar TRADARE

De cativa ani, mai mult sau mai putin voalat, eu tot spun ca serviciul secret roman este condus de un agent american(„cu acte in regula”) si ca numirea sa a fost facuta de basescu in urma unui troc-„faci asa si iti mai garantam un mandat, ori printr-un santaj direct: nu faci si in 3 luni Luluta te baga la beci…..”
Tot ce se intampla in aceasta tara, din 2005 incoace, are directa legatura cu ce am afirmat eu mai sus si in jurul acestei decizii a lui basescu s-a construit mult pomenitul, analizatul si, mai nou, mult blamatul sistem basisto-securist.
Pe ce ma bazez? Pai bunul simt si onestitatea au disparut de pe aceste meleaguri asa ca am ajuns sa cred in afirmatiile multora din fostii mei colegi, ramasi in sistem dupa „frezarea” mea si, daca asta si faptele individului nu sunt de ajuns, imi ramane refuzul ostentativ si speriat al basescului de a raspunde la o intrebare banala: DE CE si, mai ales, CAND a numit un banal maioras in fruntea serviciului secret al Romaniei?….N-o sa raspunda niciodata, nici daca fiisa ajunge la puscarie si eu inteleg de ce.
Raspund eu in locul lui si, va rog sa ma credeti, ca mai sunt multi ca mine in Romanica care(sic) stiu raspunsurile:De ce-la ordin; Cand-dupa intalnirea cu inaltul responsabil CIA pentru Europa de Est……
Pana cand Ghita sa inceapa a vorbi mi-as fi pariat averea contra unei sticle de vin ca nimeni, dar absolut nimeni, nu l-ar fi miscat pe Florinel din jilt, indiferent de cine vine sau pleaca de la putere in Romania. Acum nu mai sunt atat de sigur fiindca Marele Licurici nu prea are scrupule si isi beleste fara ezitare maurii la cea mai mica incalcare a regulilor dinaite impuse.
Daca,DOAMNE AJUTA, am dreptate, sa te tii nineaca…sa vezi cum e cu conturile, cu casele, cu nevasta, cu imixtiunea in justitie, cu folosirea puterii nelimitate in scop personal sau al grupului tau de interese…..brrrr, abia astept sa o vad si pe asta.
Sper ca n-am votat degeaba. Nu vreau salariu, nu vreau pomana, VREAU DREPTATE. Daca colonizatorii vor primi aceleasi limbi in cur de la actualii sefi ai colonizatilor atunci eu plec laDodon cu speranta ca, din motive de culoarea parului, o sa-mi dea cetatenie….

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.