Dumnezeu sa-l ierte….

A murit Francisc Barany…un maghiar adevarat,un patriot si un luptator pentru cauza desrobirii poporului hun de sub talpa trianonica(sic!) a acestor”biudosit olah”(cum se aude asa se scrie in limba valaha). Ca a trait, a simtit si a actionat asa din postura de ales si reprezentant al poporului ROMAN, in forul LUI reprezentativ-Parlamentul Romaniei-asta-i deja un amanunt ce nu conteaza, asa cum nu conteaza nici ura si nici dispretul pe care l-a manifestat permanent fata de valorile fundamentale care, pe noi ca romani, ne-au definit:suveranitate nationala,unitate,integritate teritoriala….
I-am fost, intr-o alta viata adversar, lui si altora ca el, cu deosebire din randul celor care,din pozitia de demnitari ai statului roman si,culmea, folosindu-se de banii contribuabilului roman, au sapat cu indarjire si folos la temelia trecutului, prezentului si, mai ales, a viitorului acestei tari.
Le-am fost adversar,dar nu i-am urat niciodata, nici macar atunci cand, cu o ura viscerala, au facut tot ce le permitea pozitia de conducatori ai Romaniei(si ne cam conduc de vreo 25 de ani) sa ma distruga, personal si profesional, pentru ce am facut eu in 10 iunie 1998. I-am urat si i-am dispretuit( si o fac si astazi) pe romanii care le-au fost complici si instrumente.
Pentru aceste cozi de topor, pastrarea puterii dobandite in 1996 era conditionata de voturile iredentistilor maghiari din Parlamentul Romaniei si daca nu s-au impiedicat ei de miile de porci ce au murit de foame la Com-Tim si sutele de fabrici taiate la fier vechi, puteau sa se poticneasca in unul ca mine?…
Pe mine m-au ras, tuns, frezat si desfiintat cu usurinta fiindca am fost singur si, atat de naiv si incapatanat, incat am refuzat sa pup orice poala politica….Pe COM-TIM l-au clonat in Ungaria(si ce buna si ieftina e carnea de porc de pusta pe care o importam!!!) iar industria romaneasca….e Malluri frate si e smecherie sa fii pe mall broo si sa faci selfi(sic) pa Gucci nu pa strung….
I-mi aduc aminte cu greata nostalgica de o coada fara topor(nu vreau sa jignesc aceasta nobila unealta de progres a omenirii) pe nume costin georgescu si de cum,prin aburi de vodca, gestiona munca si informatiile celor ce-i tot spuneau despre dezastrul cotidian ce i se intampla Romaniei si de cum ne facea securisti,retrograzi si xenofobi cand, cu fapte,incercam sa-l convingem ca unii dintre cei ce ne guverneaza se trezesc in fiecare dimineata cu gandul sa ne distruga sa ne taie felii si sa ne dea de pomana….Si imi doresc sa uit da’ il tot vad pe la TV si nu ma pot abtine.
NB-Adevaruleee….Raposatul n-a demisionat „in urma unui scandal meeedia” ci a fost demis de catre Radu Vasile fiindca, a primit intr-un final dovezile ce demonstrau nu ca fusese informator la Securitate ci ca era incompatibil( din punct de vedere al loialitatii fata de statul roman) cu functia pe care Budapesta dorea cu ardoare sa o ocupe.
Cred ca se intoarce in mormant accidentatul si regretatul Tinu cand vede in ce dejectie ati transformat scanteia adevarului lui.

Be First to Comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.